Close sidebar
Close sidebar

Culiță Sterp și partenera sa de viață, marii absenți de la cununia civilă a Denisei Coțolan și a lui Iancu Sterp! De ce nu și-au făcut apariția cei doi?

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil, însă printre cei prezenți nu s-au numărat și fratele său mai mare și partenera acestuia. Care a fost motivul pentru care au lipsit?

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu doar o zi în urmă, cei doi au rostit cel mai important „Da” din viața lor, în fața ofițerului stării civile, iar în mai puțin de o săptămână își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Cununia civilă a fost una restrânsă, iar alături de ei au fost bineînțeles nașii, prietenii și familia. Ba chiar surorile sale s-au grăbit să îi felicite și au postat mai multe fotografii din ziua cea mare pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Cu toate acestea, s-au iscat o mulțime de controverse pe rețelele de socializare, după ce Culiță Sterp și partnera sa de viață, Daniela, nu și-au făcut apariția la primărie. Reacțiile internauților nu au încetat să apară, însă ulterior artistul a dezvăluit și care a fost adevăratul motiv pentru care a fost absent la unul dintre cele mai importante evenimente din viața fratelui său. De asemenea, inclusiv partenera sa de viață a avut un cuvânt de spus.

Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI