Close sidebar
Close sidebar

Culorile steagului Ucrainei au fost proiectate pe faţada Ambasadei Rusiei de la Lisabona. Ambasadorul rus și-a ieșit din minți

Imagini inedite proiectate pe faţada Ambasadei Rusiei de la Lisabona. Ambasadorul rus și-a ieșit din minți când a văzut steagul Ucrainei.

Georgiana Balaban,

Culorile steagului Ucrainei au fost proiectate pe faţada Ambasadei Rusiei de la Lisabona.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este a 17-a zi de război, iar ucrainenii se luptă cu greu împotriva armatei ruse. Tot mai mai multe țări își arată solidaritatea și susținerea față de țara vecină cu România. Recent, pentru a demonstra sprijinul, pe faţada Ambasadei Rusiei de la Lisabona au fost proiectate culorile steagului Ucrainei, ceea ce l-a enervat serios pe ambasadorul rus.

Citeste si: Sașa Reznicenko este un refugiat ajuns în România. Are nouă ani și și-a pierdut ambii părinți

De când s-a dat startul acestui război, mai multe teritorii au proiectat culorile steagului Ucrainei pe diferite clădiri importante, fie au ajutat refugiații ucraineni. Printre aceste țări se numără și Portugalia.

Imagini inedite de la Ambasada Rusiei din Lisabona

De curând, pe fațata Ambasadei Rusiei de la Lisabona au apărut proiectate culorile steagului Ucrainei, mai exact galben și albastru, în semn de susținere și solidaritate pentru ceea ce se întâmplă în acea țară în urmă atacurilor și bombardamentelor rusești.

Citeste si: Armata rusă a atacat un aerodrom militar din Vasilkov şi un centru informatic al serviciilor secrete din Bovarî- TASS

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Gestul Portugaliei l-ar fi făcut pe ambasadorul rus de la Lisabona, extrem de furios, „în pragul apoplexiei", așa cum a povestit un jurnalist britanic care i-a surprins reacția.

Citeste si: Volodimir Zelenski, mesaj pentru mamele soldaților ruși din Ucraina: „Nu vă trimiteţi copiii la război”

Jurnalistul britanic Roger Hutchinson a explicat că reacţia furioasă, a fost una drept „apoplectică", astfel că el nu s-a sfiit și a dorit să se vadă public susținerea Portugaliei, ceea ce l-a făcut să publice imaginile cu drapelul ucrainean de pe fațada Ambasadei Rusești.

„Două case din vecinătate proiectează culorile galben şi albastru pe faţada Ambasadei Rusiei de la Lisabona", a precizat Hutchinson în dreptul imaginii.

Întreaga planetă a fost șocată de războiul pornit de Rusia împotriva Ucrainei. Luptele continuă de mai bine de două săptămâni, astfel că încă de pe atunci, fiecare țară a încercat să sară în ajutorul ucrainenilor.

Citeste si: Joe Biden: „Indiferent ce-aţi spune. Asta se numeşte Al Treilea Război Mondial!” Președintele SUA, despre o confruntare între NATO și Rusia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI