Tudor Petruţ, la scurt timp după ce a jucat în film, a plecat în SUA, acolo unde s-a stabilit cu familia, şi unde locuieşte şi acum. Însă, în SUA, Tudor Petruţ, după ce şi-a încercat de câteva ori norocul ca actor, participând la câteva castinguri, a ales o altă meserie. El a devenit profesor de matematică.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Revenit în România, pentru o scurtă vacanţă, Tudor Petruţ a mărturisit cum a devenit profesor de matematică.

”Am dat examene de licenţă pedagogică, aflând că se caută profesori de matematică. Fiind absolvent de liceu de mate-fizică – până şi în film eram favoritul profei de mate Isoscel – şi exmatriculat la cerere de la Facultatea de Construcţii, deci ştiind ceva ştiinţe exacte, mi-a fost extrem de uşor să iau examenele. Şi să mă obişnuiesc cu programa analitică californiană, mult sub nivelul educaţiei secundare româneşti de pe vremea mea. Nu a trecut mult timp şi am găsit un post de profesor şi am rămas în învăţământ de atunci”, a povestit Tudor Petruţ, într-un interviu pentru revista Life.

Actorul Tudor Petruţ din ”Liceenii” are doi băieţi născuţi în SUA

De altfel, fostul actor din Liceenii este şi acum, la 55 de ani, profesor de liceu în SUA. Cei doi băieţi ai lui s-au născut în America, amândoi sunt mari, dar niciunul nu a fost atras de actorie: unul lucrează în marketing, celălalt e impresar sportiv. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si