Close sidebar
Close sidebar

Cum a ajuns Cristi Chivu cu o avere apropiată de cea a lui Gică Hagi! Câţi bani are acum fostul fotbalist de la Inter Milano

Cristi Chivu a fost, ca şi Gică Hagi, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, deşi nu a ajuns la celebritatea celui supranumit ”Regele”, Chivu se apropie de acesta la capitolul avere.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristian Chivu a jucat la echipe mari, de la Ajax Amsterdam, la AS Roma, până la Inter Milano, acolo unde a avut contracte super bănoase. Presa sportivă a scris că în primii cinci ani petrecuţi la Milano, salariul său anual a fost de 5,5 milioane de euro.

După retragerea ca jucător, Chivu a rămas în lumea fotbalului de peste hotare. La ora actuală, Cristian Chivu este antrenor la echipa de sub 14 ani de la Inter Milano, iar în acest an a reuşit să cucerească cu aceasta şi primul trofeu, Memorialul Graziano Peretti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform Top 300 Capital, cei mai bogaţi români, Cristi Chivu are acum o avere de 21-22 milioane de euro, sumă cu care se află pe locul 292 în respectivul clasament.

Averea lui Chivu este apropiată de cea a lui Gică Hagi, despre care acelaşi Top 300 Capital susţine că este undeva la 23-24 milioane de euro.

Averea lui Hagi provine din Academia de Fotbal care-i poartă numele şi unde formează viitori fotbalişti. Însă, înainte de a scoate bani din fotbaliştii pe care-i formează, Hagi a investit în industria hotelieră, iar complexul său turistic de la Mamaia este unul prosper.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI