Macaulay Carson Culkin, cel care a devenit cunoscut datorită interpretării personajului Kevin McCallister din filmele Singur Acasă și Singur Acasă 2: Pierdut în New York, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri după Shirley Temple.

Mai mult de atât, este vocalistul trupei de comedie The Pizza Underground. Acesta provine dintr-o familie de vedete și este fratele mai mare al actorului Rory Culkin și Kieran Culkin.

Cine este Macaulay Culkin?

Macaulay Carson Culkin s-a născut pe 26 august 1980 în New York City, New York, Statele Unite. Este fiul lui Christopher Cornelius "Kit" Culkin și al Patriciei Brentrup. Părinții actorului nu s-au căsătorit oficial niciodată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Când se împodobește bradul de Crăciun? Multă lume nu știe care este, de fapt, data!

Are șapte frați; Shane, Dakota, Kieran, Quinn, Christian și Rory și a mai a mai avut o soră pe nume Jennifer Adamson, care a fost găsită moartă în 2000 din cauza supradozajului de droguri. La fel, sora lui mai mare, Dakota, a murit într-un accident de mașină în 2008.

Ce părere are Macaulay Culkin despre „Singur acasă”

Acesta a declarat faptul că nu se uită la filmele în care a jucat la fel de mult cum se uită fanii săi. De asemenea, actorul a spus că nu își dorește să vadă producțiile în care apare, în fiecare an, de Crăciun.

„Nu le urmăresc atât de des. Am avut oameni care au vrut să le vadă împreună cu mine, ceea ce este și măgulitor, dar și înfiorător.

(...) Îmi amintesc cum, în acea zi de la filmări, îmi ascundeam sticla de Pepsi în spatele canapelei. Nu pot să le urmăresc în maniera în care o fac ceilalți oameni”, a spus Culkin.

Citește și: Când se merge cu Steaua în 2022? Tradiții și obiceiuri pentru perioada dinainte de Crăciun


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si