Primirea a fost facuta ca la carte pentru primarul capitalei Gabriela Firea! Portile padocurilor pline cu fan si mancare proaspata erau larg deschise. Doar ca din fundul curtii se auzeau si alti catei latrand.

Noi am decis sa sarim peste  prezentarea facuta de angajatii adapostului si am vrut sa vedem si ce este in spatele portilor inchise.

In urma nostra apare si un reprezentant al adapostului.

Acesta ne asigura ca nu au nimic de ascuns.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Avem de obicei catei care vin cu diverse afectiuni, afectiuni care se pot transmite  si celorlalti catei. De aceea este aceast sector  special cu boxe individuale. Noi am filmat mai devreme un catel  care nu se misca, era aproape mort si era intr-o boxa cu alti catei. Ati spus ca se pot transmite.  Eu v-am spus generic despre ce este vorba.", spune medicul veterinar.

3 puiuti intr-o boxa, o femela cu un pui nou nascut in alta, iar cainele bolnav despre care vorbesc reprezentantii adapostului, in acelasi tarc cu un alt catel.

La actiunea demarata de consilierul Tudor Ionescu, de a hrani animalele din adaposturi a participat si primarul capitalei. Acestia au adus 1 tona de mancare cateilor  din adapost si le-au cerut insistent reprezentantilor sa rezolve impreuna problemele.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si