Close sidebar
Close sidebar

Cum arata afacerea de sute de mii de euro a lui Radu Mazare din Madagascar

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare, detine un complex de bungalouri in Madagascar. Investitia se ridica la 300.000 de euro.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Placut impresionat de excursia in Madagascar din anul 2012, Radu Mazare a vazut atunci si o oportunitate de afaceri si a concesionat 1.8 hectare de teren pe malul oceanului. Acolo, fostul edil al Constantei, a construit un complex de bungalouri pe care l-a inaugurat la inceputul acestei luni.
O noapte de cazare ajunge la 77 de euro, iar complexul fostului edil este in prezent ocupat la capacitate maxima

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

"Investitia o sa fie de vreo 200 – 300.000

de euro, bungalouri plus utilitati. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc pana acolo, nu sunt foarte pretentiosi. Merg pentru frumusetea locurilor si pentru vant. O sa fie asa, cam la doua, doua stele si jumatate. Mana de lucru o sa fie ieftina, asa ca nu o sa coste mult“, declara, în 2012, Radu Mazare.
Radu Mazare a concesionat terenul pentru o perioada de 99 de ani, deoarece legea din Madagascar nu permite strainilor sa detina proprietati. 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI