Close sidebar
Close sidebar

Cum arata astazi fata care l-a imbratisat pe scena pe Michael Jackson in concertul de la Bucuresti! Cora are un singur mare regret dupa intalnirea din 1992 cu starul american

Cora, adolescenta invidiata de milioane de fete pentru ca a urcat pe scena alaturi de Michael Jackson, in 1992, are si un mare regret dupa acel moment memorabil.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Primul concert din Romania al legendarului Michael Jackson a avut loc pe 1 octombrie 1992, cand peste 70.000 de oameni au venit pe stadionul "National”. Cel mai emotionant moment al spectacolului s-a consumat atunci cand o adolescenta, Cora Popescu, a fost invitata pe scena de Michael Jackson, fiind imbratisata de acesta.

"Mai ştiam cum mă simţeam? Nu mai ştiam nimic în acel moment. Eram ruptă de realitate. Nu mai simţeam nici cum îmi tremură picioarele, nici unde eram. Voiam cât mai mult să savurez momentul respectiv şi să fiu cât mai atentă la el, la detalii, să văd cum arată, să-l pot îmbrăţisa, să-i spun cât de mult îmi place de el... cam asta era în mintea mea de atunci”, a dezvaluit Cora intr-un interviu din Jurnalul National. "L-am îmbrăţisat, pentru că-mi doream foarte mult.
Ţin minte că-i puneam mâna pe păr să văd cum se simte. Era foarte aspru.
I-am spus „I love you, Michael”. După cum spuneam, eram şi eu o fată de 16 ani... ”., a mai marturisit Cora, care astazi are 40 de ani si este maritata.
Romanca are si un motiv de tristete legat de acel moment emotionant.
Echipa de productie a lui Michael Jackson a scos un DVD cu spectacolul de la Bucuresti, dar secventa in care Cora il imbratiseaza pe starul pop a fost taiata si inlocuita cu una similara dintr-un concert de la Moscova. Motivul a fost acela ca producatorii au considerat ca rusoaica a fost mai expresiva decat Cora si dadea mai bine pe imagine. ”M-a durut că nu am apărut în varianta originală”, a dezvaluit Cora.
Ea este rusoaica aleasa de echipa lui Michael in locul Corei

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI