Totusi, Ion Iliescu nu a mai fost vazut in public de ceva vreme. Absenta lui a fost insa sesizata pe 1 Decembrie, la parada militara de la Arcul de Triumf, unde fostul presedinte era nelipsit. Atunci, presa a sesizat lipsa politicanului si la interventiile apropiatilor, sotia lui Ion Iliescu a raspuns ca fostul presedinte nu se simte prea bine. Ca nu a mai iesit de ceva timp din casa si ca recent a suferit si o entorsa care nu prea il mai lasa sa se deplaseze.

Apropiatii fostului presedinte sustin insa ca starea lu, in ultimul timp, este una precara.

Ion Iliescu, in vara, la iesirea de la Parchet

De altfel, oficial, Ion Iliescu nu a mai aparut de cateva luni. Mai exact, ultimele imagini in presa cu fostul presedinte sunt din vara, atunci cand a fost audiat in dosarul Mineriadei la Parchetul de pe langa ICCJ, inainte ca dosarul sa fie trimis judecatorilor. Atunci, Iliescu a aparut zambitor in fata presei si nu parea a avea probleme de sanatate. El a parcurs sprinten, in stilul caracteristic, drumul de la masina pana la intrarea in institutie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ion Iliescu are 87 de ani si in ultimii ani a avut mai multe probleme de sanatate. In 2005, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale pentru implantarea a cinci stenturi, iar in 2012, fostul presedinte a fost operat la colon.

De altfel, in ultimii ani, Iliescu a mai ajuns de cateva ori la Spitalul Elias, insa de fiecare data medicii au spus ca au fost fie controale de rutina, fie mici probleme de sanatate.

Foto&capturi: Mediafax, Digi 24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si