Close sidebar
Close sidebar

Cum arata Ion Iliescu la ultima sa aparitie publica! Fostul presedinte nu a mai iesit din casa! Este grav bolnav

Ion Iliescu a transmis, in ultima perioada, cateva mesaje prin intermediul retelelor de socializare sau a blogului sau. Cea mai recenta postarea a sa a fost chiar saptamana trecuta, cand a murit Regele Mihai.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totusi, Ion Iliescu nu a mai fost vazut in public de ceva vreme. Absenta lui a fost insa sesizata pe 1 Decembrie, la parada militara de la Arcul de Triumf, unde fostul presedinte era nelipsit. Atunci, presa a sesizat lipsa politicanului si la interventiile apropiatilor, sotia lui Ion Iliescu a raspuns ca fostul presedinte nu se simte prea bine. Ca nu a mai iesit de ceva timp din casa si ca recent a suferit si o entorsa care nu prea il mai lasa sa se deplaseze. Apropiatii fostului presedinte sustin insa ca starea lu, in ultimul timp, este una precara.

De altfel, oficial, Ion Iliescu nu a mai aparut de cateva luni. Mai exact, ultimele imagini in presa cu fostul presedinte sunt din vara, atunci cand a fost audiat in dosarul Mineriadei la Parchetul de pe langa ICCJ, inainte ca dosarul sa fie trimis judecatorilor. Atunci, Iliescu a aparut zambitor in fata presei si nu parea a avea probleme de sanatate.

El a parcurs sprinten, in stilul caracteristic, drumul de la masina pana la intrarea in institutie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ion Iliescu are 87 de ani si in ultimii ani a avut mai multe probleme de sanatate. In 2005, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale pentru implantarea a cinci stenturi, iar in 2012, fostul presedinte a fost operat la colon. De altfel, in ultimii ani, Iliescu a mai ajuns de cateva ori la Spitalul Elias, insa de fiecare data medicii au spus ca au fost fie controale de rutina, fie mici probleme de sanatate.

Foto&capturi: Mediafax, Digi 24

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI