Tinerii sunt inscrisi in programul de recuperare, merg la sedinte de laser si kinetoterapie si, usor, usor, incep sa-si creioneze in gand noi planuri si visuri pentru viitor. La fel de important in procesul lor de recuperare este si aspectul psihic, recastigarea increderii de sine, reintegrarea si reluarea activitatilor zilnice. Situatia este mai delicata in cazul lui Nicoll, din cauza semnelor lasate pe corp de incendiul devastator, tanara vazandu-se nevoita sa evite o vreme indelungata saloanele de infrumusetare.
Zilele trecute insa, mama fratilor Serban i-a facut acesteia o surpriza si i-a adus acasa o persoana calificata care sa se ocupe de manichiura ei si sa dea o forma frumoasa unghiilor fiicei sale.

„Prima oara dupa 9 luni. Am reusit sa facem unghiutele”, a scris mama fratilor Serban pe pagina sa de socializare, unde a spus ca se simte frumoasa alaturi de fiica sa.

Postata atat pe pagina mamei, cat si pe cea a lui Nicoll, fotografia in care apar mainile tinerei, pline de semne, dar cu unghii ingrijite si lacuite frumos, a declansat un val de mesaje de incurajare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Maini care-au trait neputinta noastra. Maini care sper sa simta multe atingeri pline de iubire. Maini pentru care am plans pentru tot ce reprezinta: rock, tinerete, viata!”.

„Cele mai frumoase unghiute, pentru ca sunt unghiute curajoase, unghiute pe care nu te poti decat apleca, cu respect, sa le pupi! Sunteti toti trei, pentru mine, un model!”

„Pentru noi ceilalti e un lucru banal... pentru voi e un semn ca ati castigat inca o lupta! Sunt cele mai frumoase unghiute ale unei invingatoare!”, au transmis prietenii celor doua.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si