Close sidebar
Close sidebar

Cum arata meniul de Paste in inchisori. Asta vor manca detinutii din Vaslui de Inviere

Friptura de porc la tigaie, oua rosii, ciorba ardeleneasca cu carne de porc si gogosi. Asta vor primi cei o mie de detinuti de la Penitenciarul Vaslui in ziua de Paste.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

La micul dejun, persoanele private de libertate vor primi paine cu marmelada si ou rosu, iar, la pranz, la masa festiva, vor fi serviti cu ciorba ardeleneasca de porc, friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si muraturi. La desert, detinutii vor primi gogosi, iar la cina, spaghete cu branza.

”Hrana zilnica a detinutilor incarcerati la Penitenciarul Vaslui are o valoare de 2.855 calorii si poate contine preparate din carne, alimente de baza, respectiv cartofi, fasole, orez, legume, branza, margarina, marmelada, biscuiti sau alte alimente. De asemenea, cu ocazia zilelor festive, detinutii primesc supliment de hrana, conform unui ordin al ministrului Justitiei, care presupune un aport suplimentar de 925 de calorii”, a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe langa meniul special, detinutii din Penitenciarul Vaslui vor putea primi un pachet suplimentar de la rude.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI