Close sidebar
Close sidebar

Cum arata mormantul lui Ion Lucian, la 5 ani de la moartea sa! Crucea din lemn s-a rupt!

Regretatul actor Ion Lucian s-a stins pe 31 martie 2012 si a fost inmormantat in Cimitirul Bellu din Capitala. Desi a fost unul din cei mai apreciati actori, se pare ca acesta a fost uitat. Locul sau de veci e in paragina, iar crucea din lemn s-a rupt.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Lucian s-a stins in urma cu 5 ani, din cauza unor probleme de sanatate. El fusese internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. In urma investigatiilor amanuntite, medicii stabilisera ca actorul avea o infectie respiratorie. Din pacate, boala l-a rapus, iar regretatul actor a trecut in nefiinta cu doar cateva zile inainte de a implini 89 de ani. La scurt timp dupa moartea sa, vaduva lui, Paula Sorescu, sustinea ca sotul ei a murit de gripa porcina, lucru care a creat o zarva totala.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“A murit de o boala stupida, a luat virusul cunoscut drept gripa porcina. (…) Medicii au facut tot ce au putut, dar nu au reusit sa distruga acest virus. La el antivirusul nu a avut efect. Virusul si-a schimbat tulpina… Putea sa mai traiasca! ”, declara sotia actorului, in presa, la cateva ore dupa ce Ion Lucian s-a stins.

La mormantul lui Ion Lucian, aflat in Cimitirul Bellu, nu prea mai trece nimeni sa-i puna o floare sau sa-i aprinda o lumanare, dupa cum sustin angajatii cimitirului. Locul sau de veci e in paragina, iar crucea s-a rupt efectiv.

“La Ion Lucian nu prea mai vine nimeni. Sotia lui s-a stins si ea… Nu e ingrijit mormantul pentru ca n-are cine sa vina sa-i puna flori sau sa aprinda lumanari.

Din cand in cand mai vin turisti care mai pun si la el o lumanare sau un fir. Il mai curata femeile din cimitir, din cand in cand. Acum, ca e crucea rupta, nici nu-ti dai seama ca e mormantul lui. O sa incercam sa o reparam noi, oamenii din cimitir”, ne-a spus unul dintre angajatii Cimitirului Bellu.

In martie 2016, Paula Sorescu, sotia maestrului Ion Lucian, s-a stins si ea din viata, la 69 de ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI