Close sidebar
Close sidebar

Cum arată nunțile în 2021. Mirii acceptă nunți fără dans și cu testarea COVID-19 a invitaților

Multe nunți au fost distruse de pandemia de COVID-19, iar industria nunților este la pământ din cauza restricțiilor impuse de această pandemie. Sălile de evenimente sunt goale, furnizorii sunt în pragul falimentului, iar tinerii care vor să se căsătorească nu știu ce se va întâmpla. Incertitudine a fost și în 2020, iar 2021 nu pare să fie foarte diferit de anul trecut.

Andreea Bolocan,

Nuntă în aer liber

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fără dans la nuntă şi distanţă între mese la restaurant- propunerea vine chiar din partea organizatorilor de evenimente, după ce un sfert din afacerile privind organizarea de evenimente s-au închis. 

Alin Caraman, reprezentant al Asociației Furnizorilor din Industria Nunților, a declarat că sunt așteptări ca din luna mai să înceapă să se organizeze nunți. El a spus că aproximativ 159.000 de cupluri se căsătoresc anual, dar că în 2020 au făcut nuntă doar 10% din această cifră.

Caraman a subliniat că organizatorii cer autoritățile să comunice o metodologie privind desfășurarea nunților în funcție de rata de infectare.

Citeste si: Postul Paştelui 2021: Tradiţii de Lăsatul Secului

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

"Noi venim cu propuneri- câte persoane, câți metri, dacă să fie în aer liber. Nu putem spune cum vor fi nunțile decât în directă legătură cu rata de infectare. Dar, dacă rata se va încadra în zona galbenă sau verde, evident că se pot organiza nunțile cu peste 100 sau 200 de persoane.”

Cuplurile sunt dispuse să facă nuntă fără dans

”Putem să ne ducem spre nunți în aer liber sau cu număr redus în spații interioare. Este foarte importantă ceremonia religioasă, care este urmată de un eveniment. Anumite cupluri stau de un an jumate, sunt dispuși să facă nuntă și fără dans. Corelat cu rata de infectare, vedem trei variante (pentru accesul participanților la nuntă- n.r.).”,

a precizat Alin Caraman.

Citeste si: VIDEO- Ținutele bebelușilor pentru botez, minunății care ne încântă

Costuri suplimentare din cauza pandemiei COVID-19

Organizatorii de evenimente și mirii trebuie să suporte costurile testării rapide COVID-19 sau chiar testele PCR pentru a putea fi permis accesul invitaților.

”Persoanele care au trecut prin Covid, cei vaccinați și cei care fac teste rapide sau PCR.

Atât organizatorii, cât și mirii sunt dispuși să suporte aceste costuri. Sunt dispuși să cheltuie niște bani suplimentari, dar să poată să aibă loc evenimentul", a mai spus Alin Caraman.

Sursa: Digi24

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI