Mașina unicat este decapotabilă, cu două uși și două locuri și a fost comandată de doi soți foarte bogați, care provin dintr-o dinastie „plină de farmec, iubitoare de șampanie și modă”.

Citește și: Cine este Vlad, șoferul drogat de 19 ani care a ucis doi tineri pe litoral cu Mercedesul de colecție. Copil de bani gata din București, avea permisul de câteva luni

Producătorul auto britanic îi descrie pe viitorii proprietari drept „șefii unei renumite familii internaționale” cu o „conexiune profundă cu Franța”, potrivit Daily Mail.

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail

[Sursa foto: Top Gear]

Mașina este inspirată din romantismul și alura trandafirului Black Baccara Rose, care provine din Franța și, potrivit Rolls-Royce, are o asociere personală pentru familie și este în special „iubit de mama familiei care a dat comanda”.

Rosa „Black Baccara” este un soi hibrid de trandafir de ceai care are o nuanță de roșu închis, cu aspect catifelat, care oferă iluzia unui trandafir negru în funcție de lumina care se revarsă asupra lui.

Planta a fost crescută de către hibridizatorul francez de trandafiri Jacques Mouchotte, înainte de 2000.

Și mașina, ca și floarea, își schimbă culoarea în funcție de modul în care este privită, iar în lumina potrivită emană și o nuanță închisă de roșu.

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail

[Sursa foto: Top Gear]

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail este descrisă de producători drept „o sărbătoare romantică a cuplului care a creat-o” și este unul dintre cele patru Droptail-uri care vor fi produse în următorii ani.

Motorul unic a fost prezentat clientei și familiei ei la un eveniment privat în apropiere de Pebble Beach, California, în timpul Săptămânii Auto Monterey, evenimentul care atrage bogații și faimoșii de pe tot globul.

Detalii personale în mașina de 25 de milioane de dolari

Deși Rolls-Royce a refuzat să spună numele femeii și a familiei acesteia, există câteva indicii despre identitatea lor potențială, inclusiv dragostea lor pentru mașini, modă, artă și șampanie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Rolls-Royce a mai spus că noul Droptail „La Rose Noire” este plin de detalii personale și include un hard-top detașabil, care îl transformă dintr-un roadster cu două locuri într-un coupe dramatic, cu o secțiune de plafon din sticlă electro-cromatică care, prin apăsarea unui buton se poate întuneca sau rămâne transparent pentru a lăsa lumina să intre.

De asemenea, producătorul a anunțat că pentru a ajunge la nuanța trandafirului Black Baccara care i-a inspiriat, roșu închis, a fost nevoie de 150 de iterații. A fost creată o nouă nuanță de vopsea pentru caroserie cu această ocazie, denumită „True Love”.

Bolidul are o lungime de 5,3 metri, 2 metri lățime și doar 1,5 metri înălțime.

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail

[Sursa foto: Top Gear]

Cel mai sofisticat interior din istoria industriei auto

În interior se regăsesc cele mai complexe inserții din furnir de lemn din istoria Rolls-Royce, cuprinzând 1.603 de piese individuale de furnir triunghiular, reprezentând petale de trandafir stilizate, finisate manual și așezate manual timp de doi ani.

Designerul care a făcut acest lucru a fost nevoit să lucreze într-o izolare completă și în liniște deplină, doar cinci ore pe zi, cu pauze – atât de intens era nivelul de concentrare necesar.

Mașina include, de asemenea, un ceas de lux detașabil de la firma elvețiană de lux Audemars Piguet, care funcționează atât ca ceas de bord, cât și – odată eliberat dintr-un mecanism de închidere – ca ceas de mână folosind o curea inclusă.

O altă particularitate unică este o frapieră de șampanie Rolls-Royce pentru a transporta Champagne de Lossy, ediția specială a clienților – descrisă ca fiind „o parte prețioasă de produse vintage marca Chateau în istoria sa de 160 de ani” – și pahare canelate.

Franța nu duce lipsă de miliardari și magnați foarte bogați – cu interese în mașini, șampanie, modă și arte – pentru care 30 de milioane de euro pentru a cumpăra un Rolls-Royce unic, personalizat, ar putea fi considerată o sumă relativ mică.

Așa arată cea mai scumpă mașină din lume pe interior

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Sursa foto: Top Gear


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si