Close sidebar
Close sidebar

Cum arăta Tzancă Uraganu înainte de a deveni celebru

Imaginile cu Tzancă, înainte de a deveni cunoscut, au făcut furori în mediul online. Cântărețul de manele arăta cu totul altfel decât în prezent.

Georgiana Balaban,

Așa arăta Tzancă Uraganu înainte de a deveni celebru. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, este un nume celebru în lumea manelelor. De curând, în spațiul online au început să curgă poze cu el de la începutul carierei sale muzicale. Bărbatul se îmbrăca modest și cânta pe unde apuca. Imaginile în care el apare cântând la o nuntă modestă de la țară, cu ani în urmă, au fost aspru criticate de internauți. Mai ales că Tzancă duce o viață de lux, în prezent, ba chiar întreține două familii.

Tzancă Uraganu la vârsta de 9 ani. [Sursa foto: Facebook]

„Nu uita de unde ai plecat!”, „Uite cum arătai!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au transmis internauții cântărețului.

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Tzancă Uraganu s-a enervat și a pus chiar el poze de pe vremea în care era la începutul carierei muzicale. Manelistul a replicat: „Asta e o poză de pe vremea când făceam reclamă la necaz. Făceam bani și atunci!”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cum arăta Tzancă înainte de a deveni cunoscut. [Sursa foto: Facebook]

Uraganu deține proprietăți de lux și mașini de sute de mii de euro. În ultima perioadă piesele sale muzicale au devenit hit-uri și au ocupat primele locuri în Trending pe Youtube.

Tzancă Uraganu implicat într-un scandal de proporții

Manelistul Tzancă Uraganu se ceartă cu două vloggerițe pe nume Reea și Tina. După ce au scos o piesă hit împreună, înainte de sărbători, aceștia se dușmănesc.

Citeste si: Tzancă Uraganu- viață dublă. Manelistul are de ales între amantă sau soție

Se pare că totul a pornit de la faptul că cele două tinere sunt prietene foarte bune cu soția lui Tzancă pe nume Lambada.

Cei doi au împreună o fetiță numită Anays. Cealaltă femeie din viața lui Tzancă, Mădălina Miu, care are un băiat cu manelistul, s-a enervat și i-a impus cântărețului să se certe cu ele.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: S-a declanșat războiul între Tzancă Uraganul și fratele său, Miraj! ”Ești un boschetar, un gunoi”! Cum au băgat Reea și Tina dihonia în familia manelistului?

Atunci Tzancă a făcut publice filmări cu cele două surori Reea și Tina, în care cele două apar în ipostaze intime și destul de apropiate una de cealaltă. Vloggerițele au reacționat imediat și au pus filmări în mediul online cu Tzancă când își bate soția și anume pe Lambada. Reea și Tina l-au și amenințat pe manelist. „Două satane!”, a zis Tzancă despre cele două surori.

Tzancă Uraganu își împarte viața între două femei. El locuiește cu Lambada care îi este soție de când erau adolescenți. Cei doi au fetiță. Însă, bărbatul a luat-o de soție în acte pe Mădălina Miu, compozitoarea melodiilor sale. Tzancă Uraganu și Mădălina Miu au împreună un băiețel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI