Close sidebar
Close sidebar

Cum foloseste regina Marii Britanii geanta pentru a transmite mesaje "secrete" si ce inseamna cand isi roteste inelul pe deget?

Pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii geanta este mai mult decat un accesoriu. Ea foloseste geanta pentru a trimite mesaje „secrete” personalului sau prin care arata ca este gata de plecare, sustine istoricul Hugo Vickers.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta a declarat pentru revista People ce atunci cand isi muta geanta dintr-o parte in alta inseamna ca este gata de plecare. In cadrul unui eveniment, pentru a transmite acelasi lucru, ea isi asaza geanta pe masa, relateaza Daily Mail.

Totodata, un alt semnal secret este rotirea inelului, pe care regina il foloseste pentru a transmite ideea ca este pregatita sa plece cat mai repede.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

In timpul intalnirilor oficiale de la Palatul Buckingham, regina foloseste un semnal sonor discret pentru a transmite personalului sa deschida usile si sa ii acompanieze pe oaspeti.

Se pare ca regina Elisabeta ne este singura care considera geanta mai mult decat un accesoriu. Si ducesa de Cambridge ar folosi clutchul pentru a-si „ascunde” mainile tremurande.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI