In urma impactului puternic, masina s-a facut praf, iar femeia a ramas incarcerata, angajatii ISU reusind cu greu sa o scoata dintre fiarele contorsionate. Lucian s-a vazut brusc singur si si-a strigat durerea si prin mesaje de pe pagina sa de socializare.

Masina in care se aflau cei doi, dupa impactul cu TIR-ul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Cuvinte nu mai am... Ati plecat prea repede, mult prea repede si nu am putut face nimic sa va opresc! Macar o sansa daca as fi avut si daca Divinitatea mi-ar fi dat-o sa opresc tragedia! Va voi iubi mereu, oricand, oriunde si oricum! Va simt lipsa in fiecare secunda ce trece si tot nu pot sa concep. Pana acum cand scriu, nici sa plang nu am putut! Ce ne facem far voi?!", a scris, imediat dupa tragedie, Lucian M, sotul femeii, pe pagina lui de Facebook.

Lucian, alaturi de fiul sau

Lucian, la aproape sase luni de la pierderea sotiei si fiului

Au trecut aproape 6 luni de la tragedie, iar tanarul nu si-a revenit. In imaginile postate in ultima perioada, desi zambeste, Lucian este complet transformat. Cu barba si o privire trista, barbatul incearca sa mearga mai departe!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si