Close sidebar
Close sidebar

Cum l-a transformat durerea pe Lucian, un tanar care in urma cu sase luni si-a pierdut sotia si baietelul de doi ani! Cei doi au fost victimele unui accident petrecut la intrarea in Bucuresti

La inceputul lunii ianuarie, Lucian avea sa traiasca durerea pierderii sotiei si fiului de doar doi ani in aceeasi zi. Madalina era la volanul masinii in care se afla si micutul ei Luca, iar automobilul a ajuns pe contrasens si a intrat frontal intr-un TIR. Amandoi au murit pe loc.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma impactului puternic, masina s-a facut praf, iar femeia a ramas incarcerata, angajatii ISU reusind cu greu sa o scoata dintre fiarele contorsionate. Lucian s-a vazut brusc singur si si-a strigat durerea si prin mesaje de pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Cuvinte nu mai am... Ati plecat prea repede, mult prea repede si nu am putut face nimic sa va opresc! Macar o sansa daca as fi avut si daca Divinitatea mi-ar fi dat-o sa opresc tragedia! Va voi iubi mereu, oricand, oriunde si oricum! Va simt lipsa in fiecare secunda ce trece si tot nu pot sa concep.

Pana acum cand scriu, nici sa plang nu am putut! Ce ne facem far voi?!", a scris, imediat dupa tragedie, Lucian M, sotul femeii, pe pagina lui de Facebook.

Au trecut aproape 6 luni de la tragedie, iar tanarul nu si-a revenit. In imaginile postate in ultima perioada, desi zambeste, Lucian este complet transformat. Cu barba si o privire trista, barbatul incearca sa mearga mai departe!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI