Close sidebar
Close sidebar

Cum poti sa ai din nou par in cap fara implanturi de mii de euro

în ultimii ani, tot mai mulţi bărbaţi au început să îşi numere firele de păr de pe cap. Daca până acum chelia era un semn de înţelepciune, acum îi duce pe domni direct în depresie. Dar, tehnologia avansează şi s-a găsit soluţia. Cine nu are bani de implant poate apela la trico-pigmentare. ##VIDEO16233##


DISTRIBUIE
acest articol

„Tricopigmentarea creeaza iluzia parului pe care nu il avem. Este foarte important sa rezolvi problema psiohologica a clientului sau a pacientului care a chelit sau are cicatrici in urma unui transplant”, explica specialistul.

Practic, specialistul creeaza cu ajutorul unui aparat conceput special pentru astfel de interventii o iluzie. Prin tatuarea unor puncte.

Totul arata perfect dupa 3 sedinte care se fac la un interval de 6 saptamani. Dupa un an insa pacientul trebuie sa vina la intretinere.

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

„Pigmentii pe care ii folosim nu sunt permanenti ca in cazul tatuajelor si dupa un an acest pigment incepe sa dispara”, spune Tini Belfatto.

Nu va imaginati ca aceasta tehnica se adreseaza numai barbatilor cu parul scurt. Si femeile afectate care au parul lung pot apela cu incredere.

"Folosim o tehnica combinata. Intai creeam o umbra, desemnam o coada, dupa care puncte”, mai spune acesta.

Si uite asa aveti iluzia unui par lung, frumos si sanatos.

Pretul unei astfel de interventii incepe de la 800 de euro. Ultimele date arata ca 2 din 3 barbati raman fara par inainte de 60 de ani. Si la femei procentul este ingrijorator. 4 din 10 doamne se confrunta cu aceasta afectiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI