Close sidebar
Close sidebar

Cum s-au "gatit "doamnele din Parlament in prag de primavara

Bate vant de primavara in Parlamentul Romaniei. Dar oare alesele noastre urmeaza tendintele, cand vine vorba de moda? Vi le aratam cum defileaza pe covorul rosu de la Casa Poporului si va invitam sa dati dumneavoastra verdictul! Au sau nu stil?

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu-i usor sa intri in rolul de ales al neamului. Mai ales cand esti doamna. Toate privirile sunt asupra ta, ca doar si in Parlament pasesti tot pe un covor rosu. Asa ca fiecare scoate din sifonier hainele si  posetele demne de Casa Poporului.

Si daca va gandeati ca doamnele din Parlament ar da dovada de un stil original, va cam inselati. Cel putin la  capitolul genti par ca se copiaza una pe cealalta. Mai toate sunt pasionate de la acelasi brand. Si daca va intrebati cat costa o astfel de poseta, ei bine aflati ca cea mai ieftina e cam cat salariul minim pe economie, adica 1450 de lei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Si totusi sa aflam ce stil prefera doamnele care ne reprezinta.

"Cred ca fiecare femeie sa poarte ce ii vine bine, ce stil? Un stil, sa spun office", a declarat o parlamentara.

"Acum suntem obligati la o anumita eticheta, dar, in general, fusta si sacou. Accesoriile cum le alegeti? Sunt fan al creatiile romanesti", sustine o alta parlamentara.

In teorie, alesele stiu ca primavara vine cu o schimbare de garderoba. Practica insa le omoara. O demonstreaza aceasta doamna, care tot in rochie neagra a venit la munca, desi maine este 1 martie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI