Close sidebar
Close sidebar

Cum sa ai parte de un Paste linistit, fara certuri, alaturi de cei dragi. Iata cateva sfaturi practice

Certurile in familie sunt neplacute, mai ales cand sunt sarbatori si se aduna rude si neamuri la masa.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Certurile in familie sunt neplacute, mai ales cand sunt sarbatori si se aduna rude si neamuri la masa. Stesul si neantelegerile sunt uneori inevitabile, dar exista si solutii cu ajutorul carora sa treci peste toate si sa te bucuri mai mult.

Iata cateva sfari utile:

Implica-i pe toti in pregatiri

Daca toata lumea ia parte la treburile pentru Paste au sanse mai mici sa se certe pentru ca vor fi ocupati. Faceti curatenie, cumparaturi si gatiti impreuna. Implicati si copiii la gatit, la decorarea mesei si la servirea ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pastreaza o atitudine pozitiva

Cu totii avem si rude suparacioase, mofturoase sau posace. Nu ii lasati sa iste certuri si pastrati conversatiile intr-o nota pozitiva, chiar si atunci cand simtiti ca va vine sa protestati. Cel mai probabil, atitudinea optimista se va raspandi repede.

Fii rabdator si diplomat

Daca stii ca vei avea printre invitati si neamuri care nu iti plac prea mult, comporta-te cu diplomatie si cu rabdare.

Nu e momentul sa arati ce simti cu adevarat, ci sa faci ca toata lumea sa se simta bine.

Diversifica activitatile

Statul la masa de Paste este un obicei raspandit, dar nu neaparat bun. In loc sa stati ore in sir la masa, organizati jocuri, plimbati-va in aer liber, mergeti la film. Astfel veti face ca legaturile de familie sa se consolideze si poate chiar sa stinga unele conflicte.

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI