Close sidebar
Close sidebar

Cum sa fii parinte si sa-ti lasi copilul sa se stinga din viata chiar sub ochii tai? Doi romani din Canada au oripilat o lume intreaga

Cum sa fii parinte si sa-ti lasi copilul sa se stinga din viata chiar sub ochii tai? Doi romani din Canada au oripilat o lume intreaga . Si-au chinuit copilul ani la rand. L-au infometat, l-au lasat fara tratamentul pentru diabet pana cand micutul s-a stins din viata. Dupa trei ani de procese, judecatorii canadieni i-au condamnat pe parinti la inchisoare pe viata. Va avertizam ca urmeaza informatii si imagini cu un puternic impact emotional.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

O mana de om. Atat  mai ramasese din ceea ce putea fi un copil normal. In urma cu trei ani Alex, fiul unor romani stabiliti in Canada, isi dadea ultima suflare, dupa o lupta cumplita. Cand medicii legisti l-au cantarit, avea 17 kilograme, cat un copil de cinci ani, desi el avea 15 ani.

Desi Alex ar fi avut o sansa la viata, cu un tratament corect administrat, Rodica si Emil Radita au refuzat sa il ajute medical. Au ales calea izolarii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

In incercarea de a arata ca sunt nevinovati parintii lui Alex au prezentat un filmulet de la aniversarea baiatului. Un trup firav, care abia se mai putea misca. Nici macar in ultima clipa mama si tatal copilului nu au cerut ajutorul. Credeau ca vindecarea vine prin rugaciune.

Trei ani a durat procesul in care judecatorii canadieni au incercat sa afle adevarul despre modul in care a Alex a murit.

Necropsia a scos la iveala lucruri tulburatoare: organismul baiatului era macinat de infectii. Cu lacrimi in ochi, procurorul care a investigat cazul lui Alex Radita spune ca pedeapsa este una corecta, dar din pacate nimic nu il va aduce inapoi pe copil.

Magistratii canadieni au explicat in sentinta ca cei doi parinti romani au planificat uciderea fiului lor si l-au fortat sa ramana inchis in casa in timp ce il infometau pana la moarte.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI