Lidia, model la Rich Girls Studios, cel mai bun studio de videochat din București, a reușit să își cumpere o mașină nouă, așa cum își dorea, la doar 3 luni de când a venit în echipă.

Momentul pentru o schimbare

Lidia este model de videochat de câțiva ani. Înainte să facă parte din echipa Rich Girls Studios a lucrat la un studio de videochat mai mic.

Aveam încasări bune, care îmi ofereau un stil de viață confortabil, însă nu pentru a-mi permite o mașină nouă sau un apartament. Am lucrat la un alt studio timp de câțiva ani, era un studio micuț și nu aveam un trainer cu care puteam lucra. Am văzut cât de important e să ai un trainer care să te ajute abia când am devenit model Rich. Am simțit că este timpul să fac o schimbare dacă vreau să îmi împlinesc visele ”, a mărturisit Lidia.

În decembrie 2019 a devenit model la unul dintre cele mai cunoscute studio-uri de videochat la nivel internațional. La fel ca oricare alt model care alege să intre în echipă, Lidia a beneficiat de cel mai bun sistem de training, care a ajutat-o să aibă încasări de peste 10.000$ încă din prima lună de la angajarea in studioul de videochat Rich Girls.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Am făcut cea mai bună alegere atunci când am decis să vin la Rich Girls Studios. Când mi s-a spus că voi avea o traineriță care se va ocupa de strategia mea de promovare și care mă va ajuta să îmi cresc încasările, mi se părea de necrezut.

Decembrie 2019 a fost cel mai frumos final de an pe care l-am avut. Niciodată nu m-am așteptat să am încasări atât de mari cum am de când sunt model aici. Viața mea s-a schimbat în totalitate ”, povestește zâmbind Lidia.

Cum ajungi să îți cumperi o mașină nouă?

Îmi doream foarte mult o mașină și eram nerăbdătoare să am propria mașină nouă. I-am povestit managerei de planurile mele și atunci am aflat că, dacă ești serioasă, studio-ul te ajută să îți îndeplinești obiectivele cât mai repede. Pentru că nu aveam toată suma pentru mașina pe care mi-o doream, studio-ul mi-a împrumutat suma de bani necesară, iar eu îi voi returna în rate fără dobândă, în fiecare lună.”, spune Lidia.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

În luna martie Lidia deja venea la studio cu mașina la care cu câteva luni înainte deja visa.

Acum și-a setat un nou obiectiv pentru care vrea să lupte: să își cumpere propria locuință!

Este ușor să crezi că dacă lucrezi în videochat ai automat încasări foarte mari. Este nevoie de multă muncă și perseverență și cel mai important este să ai alături o echipă cu experiență, care crede în tine și te ajută să ajungi acolo unde doar sperai ”, crede Lidia.

Rich Girls Studios este cel mai bun studio de videochat din România. Studio-ul a dezvoltat un sistem performant de training, care este premiat și recunoscut la nivel internațional și care le ajută pe modele să obțină încasări foarte mari. Sistemul de împrumut fără dobândă la care au acces modelele care colaborează cu studio-ul a fost conceput pentru a le sprijini pe modele în dorința lor de deveni independente financiar și de a investi câștigurile pe care acestea le obțin. Niciun obiectiv nu este imposibil atunci când ești în echipa potrivită!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si