Din ce in ce mai multi romani isi doresc un zambet de Hollywood, dar putini dintre ei si-l permit. Asa se face ca naivitatea a facut multe victime printre doritorii de fatete dentare.

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 

Concret, au platit aproximativ 150 de lei pe fateta si s-au trezit in…cosmarul vietii lor. Este si cazul Larisei, o tanara mamica de 28 de ani din Pitesti.

“Aveam probleme la dintii din fata si am vrut sa-i repar, dupa ce am vazut ca mai toate persoanele cu zambet frumos au fatete. Am si gasit o oferta foarte buna la noi in oras si am vrut sa profit de ocazie. Mi-am permis sa imi pun doar doua fatete, pe dintii din fata sus. Dupa trei luni, am inceput sa am probleme. Fatetele pur si simplu mi s-au spart si mi-au cazut. Cu doi copii mici, e foarte greu sa imi permit mai mult. Nu am stiut in ce cosmar intru, acum imi pare rau. Ma costa mult mai mult sa-mi repar dantura, dar sunt nevoita sa mai astept”, a povestit femeia.

Ce teapa a luat o femeie din Pitesti cu fatetele dentare! Ce spune medicul

Medicul stomatolog Cezar Sindilă, unul dintre cei mai ravniti in realizarea zambetului de Hollywood, spune insa cum sa ne ferim de impostori si cat trebuie sa platim cu adevarat pe o astfel de interventie dentara.

“Mare atentie la ofertele care va iau ochii! Ce teapa a luat o femeie din Pitesti cu fatetele dentare nu trebuie sa se mai repete, in consecinta, l ucrurile stau in felul urmator: fatetele dentare sunt

realizate din trei tipuri de material: compozit, ceramic (portelan) sau zirconiu. Cele din material compozit sunt inferioare calitativ fatetelor din ceramic, dar sunt mult mai ieftine si se realizeaza mai rapid. Pe cele de zirconiu nu le recomand sub nicio forma, iar cele ceramica sunt realizate dintr-un portelan rezistent si reusesc sa redea transluciditatea dintelui natural cu mare acuratete, sunt netede si impenetrabile, ceea ce inseamna ca, in timp, dintii fatetati vor ramane stralucitori si albi ca in prima zi. Cel mai probabil, pacienta din situatia descrisa de dumneavoastra a optat pentru varianta din compozit. Ar fi trebuit sa isi ridice un semn de intrebare inca de cand a vazut oferta. Pretul pentru o fateta de calitate variaza intre 400 si 1000 de euro. Se recomanda minim 8 fatete pe mandibular si minim 8 pe maxilar, in functie de zambetul pacientului. Nu merita sa va stricati dantura optand pentru doua fatete sau pentru unele de proasta calitate. Asadar, aveti mare grija la alegerile pe care le faceti!”, a spus Cezar Sindilă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si