Close sidebar
Close sidebar

Cum se antrena Diana Belbita pentru luptele in “cusca”? De unde are concurenta Exatlon atata forta?

Record pentru Diana Belbita in jocul pentru imunitate de la Exatlon, din aceasta saptamana, ea reusind sa isi invinga toate adversarele, dar si performanta de a fi singura concurenta care nu a cazut in apa.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Diana Belbita, luptatoarea de MMA supranumita si “Printesa Razboinica”, a reusit in emisiunea Exatlon din 13 martie, ceea ce niciun alt coechipier nu a putut realiza, in lupta gladiatorilor, pe barna ingusta, ea si-a invins adversarele, fara insa a se uda. Ea a fost neclintita pe barna si niciuna dintre fetele de la Razboinici nu a reusit sa o dezechilibreze. 

Diana Belbita este luptatoare de MMA, iar pentru “bataliile” sale in cusca, se antreneaza intens, in conditii greu de inchipuit pentru o fata. In afara salii, Diana Belbita se “lupta” ca adevaratii “gladiatori” cu busteni si cauciucuri de camion. 

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Asa se face ca forta Dianei a reusit sa-i uimeasca pana si pe colegii ei de la Exatlon. Diana Belbita si-a propus ca in jocul Exatlon din 13 martie nu numai sa-si invinga adversarele, ci si sa nu cada de pe barna.

“Mi-am propus sa nu intru in apa pentru ca inca nu stiam cat de adanca este, asa ca am zis ca nu vreau sa incerc asta. Chiar m-am bucurat de acest joc, a fost pe gustul meu!”, a spus Diana Belbita la finalul jocului pentru imunitate, castigat de Faimosii de la Exatlon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI