Artistul Alex Velea a trăit un adevărat coșmar, după ce a participat la o petrecere care a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa.

Sorin a lăsat în urma lui doi copii și o soție îndurerată

După mai multe dedicații, atmosfera s-a încins din cauza unui conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian.

În cele din urmă, Anghel Sorin, un bărbat de 41 de ani, originar din Târgoviște a fost înjunghiat mortal cu aproximativ 20 de lovituri cu o macetă. Alături de el la petrecere se afla și soția lui, puternic marcată de cele întâmplate. Pe lângă bărbatul decedat, care era patronul unei firme de pază mai există o victimă rănită la mână.  

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.  Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște(...) Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare”, se

arată în comunicatul autorităților. 

Imagini petrecere Padina

El este Anghel Sorin, bărbatul ucis cu maceta la Padinaș.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ce mărturii incredibile a făcut DJ-ul de la petrecerea din Padina? Sorin a avut parte de un sfârșit cumplit

Cum s-a fotografiat Alex Velea alături de membrii clanului Fabian?

Cântărețul Alex Velea a fost audiat de polițiști, în calitate de martor. Mai apoi, el a postat și un story pe pagina lui de Instagram, acolo unde a zis că încă încearcă să-și revină din șocul puternic. Chiar înainte cu puțin timp de tragedie, el a apărut în mai multe clipuri video și poze alături de principalii suspecți, Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin. Ei s-ar fi cunoscut încă din București.

"Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma targediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat”, a transmis Alex Velea fanilor săi.

Imagini petrecere Padina

Imagini cu Alex Velea alături de membrii clanului Fabian.

[Sursa foto: CanCan]

Citește și: Alex Velea, prima reacție despre crima din Dâmbovița! Artistul rupe tăcerea: “Încerc să îmi revin din starea de șoc”

Și Tinu Vadaicu, dj-ul care a fost prezent la acea petrecere a mărturisit că Antonia, partenera lui Alex Velea era în lacrimi în noaptea aceea, puternic marcată de tot ce s-a întâmplat.

Vrăjitoarea Sidonia își apără copiii

Acum, cei trei indivizi, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani se află în custodia polițiștilor și urmează să fie pedepsiți în consecință dacă faptele se adeveresc. Ei fac parte din temutul clan Fabian și sunt fiii vrăjitoarei Sidonia. Pe numele membrilor există mai multe dosare penale, fiind acuzați de mai multe fapte grave. Aceștia ar fi încercat să se sustragă de la locul crimei și să fugă la o cabană, însă polițiștii au fost pe urmele lor și i-au prins la scurt timp.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Nici mama lor și nici cei trei nu au recunoscut până acum cele întâmplate.

”Chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut”, a declarat Sidonia pentru Antena 3 CNN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si