Close sidebar
Close sidebar

Cum și-au luat concurenții de la Exatlon 3, rămas bun de la cei dragi! Momente extrem de impresionante

Viitorii concurenți de la Exatlon 3 s-au despărțit de cei dragi și sunt pregătiți să pășească în Republica Dominicană.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mâine, de la ora 20, începe cel de-al treilea sezon al competiției fenomen ,,Exatlon". 10 faimoși și tot atâția războinici încep lupta pentru marele trofeu, dar, înainte de această, au avut de înfruntat un moment extrem de greu: despărțirea de cei dragi. 

Conștientă că în următoarele luni dorul de mama o va năpădi, fiica razboinicei Irina Postolea și-a încurajat mama să fie o învingătoare. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Antrenoare de judo, Irina are o poveste de viață impresionantă, pe care o veți descoperii pe parcursul faimoasei competiții. 

Diana Pivniceru cu greu a fost lăsată să plece din brațele iubitului ei. Instructor de fitness și vicecampionana națională la proba de 800 de metri, Faimoasa a fost ținută în brațe până-n ultima clipă. 

Multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo, Andreea și-a luat cu greu rămas bun, însă știe că familia și prietenii o vor susține din față televizioarelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI