Close sidebar
Close sidebar

Cum va fi vremea de Anul Nou. Romanii vor avea parte de o surpriza extrem de placuta

Meteorologii anunta ca in perioada urmatoare, incepand chiar de maine, temperaturile in toata tara vor creste si vor fi mult mai mari decat media normala a acestei perioade.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Oltenia si in jumatatea de vest a Munteniei temperaturile se vor incadra intre 2 si 9 grade Celsius, iar izolat se vor inregistra si 10 grade Celsius.

La munte va ninge, dar si in Maramures si in estul Transilvaniei. In Crisana, Banat si in jumatatea de nord a Moldovei vom avea parte de precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ploaie, iar in regiunile din vestul, nordul si centrul tarii, cerul va fi noros, iar precipitatiile se vor semnala pe arii extinse.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

In sud si sud-est urmeaza vreme cu precipitatii slabe, dar vantul va creste in intensitate, mai ales in zona montana, acolo unde totul va ajunge la peste 70-80 de kilometri pe ora. Aici urmeaza sa se inregistreze mai multe arii in care se va depune poleiul.

In Bucuresti cerul va fi temporar noros si doar trecator vor fi posibile precipitatii slabe, mixte, iar vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile maxime vor fi de 5 grade.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI