Noua practica de denuntare practicata de catre taximetristii din Bucuresti este una extrem de eficienta si chiar a dus la sperierea mai multor soferi UBER.

Taximetristii plaseaza comanda la UBER, se urca in masina si le spun soferilor ca vor sa ajunga langa sediul Brigazii Rutiere din Bucuresti. Soferul UBER se conformeaza, dar in acest timp, colegii taximetristului anunta autoritatile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Imediat cum este descoperit, soferul UBER este amendat pentru ca nu detine autorizatie de transport de persoane. 
Soferii UBER sunt condusi la sectia de politie unde li se intocmeste proces verbal si sunt amendati, iar daca sunt prinsi a doua oara, amenzile sunt usturatoare si pot ajunge si la 5.000 de lei.

Prin aceasta practica spera taximetristii din Bucuresti sa scape de concurenta produsa de soferii UBER. Totusi, reprezentantii respectivei companii spun ca astfel de actiuni reprezinta un abuz pentu ca soferii nu au nevoie de autorizatie de transport persoane pentru ca ei fac de fapt "ride sharing".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si