Close sidebar
Close sidebar

Cumnata lui Cornel Gales este insarcinata. "De trei an ne-am dorit un copil, dar nu s-a intamplat". Ioana va avea un baietel!

Ioana Maria Moldovan, 35 de ani, a anuntat ca este insarcinata si ca peste cateva luni va aduce pe lume un baietel.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La 35 de ani, Ioana Maria Moldovan se pregateste sa devina mamica. Vedeta a dezvaluit ca si-a dorit foarte mult un copil, iar acum este fericita ca dorinta i s-a indeplinit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

"Acum si in povestea mea frumoasa de viata apare o minune pe care ne-am dorit-o foarte mult timp: o sa avem un copil. Cred ca de vreo trei ani ne-am dorit. Tot timpul insa am pus pe primul loc cariera.

Nu, n-a fost nicio problema de sanatate. Dar stii cum e, cand iti doresti un lucru prea mult, uneori nu se intampla. Se spune ca un copil te alege. In timpul acesta am inceput niste proiecte frumoase si in cariera. Am tot asteptat sa vina si copilul meu. Uite ca a venit! Va fi baiat", a declarat Ioana Maria Moldovan pentru OK Magazin.

Vedeta de televiziune este intr-o relatie cu Marian, fratele lui Cornel Gales, de 12 ani. Cei doi s-au cunoscut la locul de munca.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI