Close sidebar
Close sidebar

Cumplit! Medicii au deconectat-o de la aparate si au anuntat decesul! O actrita de 29 de ani a murit la o saptamana dupa ce parintii si sora mai mica au fost inmormantati

Actrita din serialul "Home and Away" a murit in aceasta dimineata in spitalul St. George din Sydney, Australia, la o saptamana dupa ce sora si parintii ei au murit intr-un cumplit accident de masina.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jessica Falkholt a murit in spital la o saptamana dupa ce parintii si sora ei, Annabelle, au murit in urma cumplitului accident in care cu totii au fost implicati.

"Spitalul St. George a fost rugat, din partea familiei Jessicai Falkholt, sa anunte ca Jessica a murit azi, la ora 10:20", a anuntat spitalul in care actrita a murit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jessica Falkholt, sora ei, Annabelle, in varsta de 21 de ani, si parintii sai au fost implicati intr-un cumplit accident rutier. Masina in care se aflau a fost lovita o alta masina. Actrita si sora ei au fost scoase din masina inainte ca aceasta sa ia foc.

Din pacate, parintii ei nu au putut fi scosi dintre fiare si au murit. Annabella a murit la putin timp dupa ce a fost scoasa din masina.

Jessica Falkholt a fost tinuta in viata de aparate pana azi la ora 10:20 cand a fost deconecatata si a fost anuntat decesul. Din pacate nu s-a mai putut face absolut nimic pentru actrita.

Falkholt avea 29 de ani si era cunoscuta pentru rolul sau din serialul "Home and Away", scrie The Guardian.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI