Close sidebar
Close sidebar

Cunoscut al lui Dincă, mărturii șocante: „I-am văzut cuțitele și mi s-a ridicat părul în cap. M-a întrebat ce grupă sanguină am”

Un cunoscut al lui Gheorghe Dincă i-a povestit lui Vlad Petrișor, reporter Știrile Kanal D, ce i s-a întâmplat când a intrat în curtea lui Gheorghe Dincă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul, care venise să-și repare mașina, si Gheorghe Dincă s-au văzut cu circa o săptămână înainte ca suspectul să o răpească pe Alexandra Măceșanu.

„Vă spun sincer. De la început, mi-a lăsat impresia că e bandit. Am fost la el, am văzut și cuțiele alea. Când am văzut cuțitele alea, mi s-a ridicat părul în cap. N-am putut să le număr. Opt sau nouă tot erau. Am transpirat imediat”, a povestit bărbatul, care nu știa cum să iasă mai repede din curtea ororilor.

S-a speriat și mai rău după ce Dincă l-a întrebat ce grupă sanguină și ce vârstă are.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Se poate să fie și omorâte, se poate să și trăiască”, spune cunoscutul lui Dincă despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Spune că o cunoștea mai bine pe Alexandra, pe care a și luat-o de ocazie de mult ori. „Era o fată rară, învăța foarte bine. Aveai cu cine să discuți”, își amintește bărbatul, care e preot în zonă.

El susține că a avertizat-o, în repetate rânduri, pe Alexandra să aibă grijă în mașina cui se urcă. „Ai mare grijă unde te urci, sunt atâția nebuni, atâția tâmpiți”, ar fi avertizat-o bărbatul.

Mărturia cunoscutului lui Dincă și ultimele detalii din ancheta în cazul „Caracal”, la Știrile Kanal D de la ora 19.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI