Close sidebar
Close sidebar

Cursa dificila pentru un taximetrist. A fost moasa fara voia lui! O femeie din Galati a nascut o fetita in taxi pentru ca n-a mai reusit sa ajunga la spital

Cineva acolo sus trebuie sa te iubeasca tare ca sa supravietuiesti unei astfel de aventuri! O minune de fetita a venit pe lume intr-un taxi, la Galati, pentru ca mama nu a mai reusit sa ajunga la spital! Taximetristul care a avut aceasta cursa speciala a devenit moasa fara voie si vrea acum sa boteze micuta. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional! ##VIDEO9973##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Lica Ioan are 38 de ani si mai are acasa trei copii, de 13, 9 si 5 ani. Pana mai ieri era insarcinata cu al patrulea, insa femeia stia ca trebuie sa nasca abia peste o saptamana.

Aseara, insa, cand era la cumparaturi....

“Nu ma asteptam sa fie chiar aseara, dar asa s-a intamplat sa fie. Ma asteptam saptamana aceasta. Eram la magazine cand mi s-a rupt apa”, povesteste femeia.

Femeia a avut noroc ca a gasit un taxi in apropiere. A urcat grabita in masina si i-a spus soferului sa o duca urgent la spital.

“A urcat din Bariera Traian doamna. Haideti mai repede ca nasc, nasc, nasc”, spune taximetristul Ionut Florea.

Cand si-a dat seama ca nu-I de gluma si clienta chiar naste in masina, taximetristul a calcat pedala acceleratiei si daca in mod normal ar fi facut cursa pana la spital intr-un sfert de ora, de aceasta data a ajuns in 5

minute.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Pe centura, s-a nascut fetita. A iesit, a iesit. Stati linistita, nu va panicati ca ajungem acum imediat. Copilul vad ca plange, este sanatos, ajungem imediat. Va mai uitati din cand in cand in spate? Ma uitam si ii spuneam: stati linistita san u-l atingeti, a stat linistita doamna ”, spune taximetristul.

Taximetristul a tras masina chiar in garajul ambulantelor si s-a dus intr-un suflet dupa ajutor.

Imaginile de pe camerele de supraveghere de la intrarea in camera de garda confirma toata intamplarea. Era ora 21.39 cand taxiul a ajuns la spital. Imediat cadrele medicale au venit cu o targa sa le preia pe mama si pe bebelusa nascuta pe drumul catre spital.

O asistenta vine grabita cu un cearsaf pentru a inveli fetita. O targa a fost adusa langa portiera din spate a taxiului si, ajutata de brancardieri, proaspata mamica si micuta au fost asezate cu grija si duse in sala de nasteri! Abia acolo i-au taiat cordonul ombilical fetitei.

Atat mama cat si micuta au fost preluate de medici si consultate, iar verdictul doctorilor a venit imediat.

“Am avut in primiri urgente o nastere in taxi, a patra nastere a unei mame, destul de tanara, 37 de saptamani, un nou nascut normo-ponderal de sex feminine care s-a adaptat destul de bine. In principiu, evolutie favorabila”, a declarat dr. Genoveva Vasilcan- medic neonatology.

Taximetristul in masina caruia s-a nascut micuta vrea sa o viziteze pe mama si i-ar surade ideea sa o naseasca pe cea mica.

Deocamdata, mama nu s-a gandit la un nume pentru minunea ei cea mai mica, insa dupa ce se va sfatui cu familia si cu taximetristul care i-a fost moasa o sa se decida asupra numelui.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI