Cursul de automachiaj începe cu determinarea tipului de ten și sfaturi legate de rutina de îngrijire. Pregătirea pielii este esențială.

„Acest tip de mască este recomandat să fie aplicată evitând zona ochilor pentru că, în general, usucă și noi nu ne dorim această zonă uscată, mai ales la 30 de ani încolo.”

După o mască de curățare, făcută periodic, se merge pe o bază tip cremă, apoi se continuă cu machiajul ochilor și aplicarea fondului de ten.

Citește și: VIDEO- Trucuri pentru ca machiajul să reziste pe timpul verii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

„Aici, pe arcadă, îți recomand acum după ce ai pus acest fard să vii cu o pensulă curată și să blenduiești un pic marginea fardului astfel încât el să vină din ce în ce mai pierdut în piele.”

Un astfel de curs le poate ajuta pe cliente și să economisească bani, spun specialiștii.

Cosmina Pleșca, clientă: „Am optat pentru acest curs pentru a afla, în primul rând, ce tip de machiaj mi se potrivește pentru că de multe ori noi vrem să ne machiem, însă nu înseamnă neapărat că ni se

potrivește un anumit tip de machiaj. Atunci când purtăm un machiaj stima de sine crește considerabil, asta este unul dintre lucrurile pe care eu le-am aflat astăzi sau le-am asimilat mai profund, ca să zic așa.”

Ce include cursul de automachiaj

Cursul de automachiaj poate fi de 5 sau de 10 ore. Include sfaturi pentru îngrijirea pielii și tehnici pentru a realiza două sau patru tipuri de machiaj, în funcție de pachetul ales.

Diana Tănase, make-up artist: „Am observat că mai sunt foarte multe femei care arată impecabil la exterior, însă nu știu să își pună în valoare această frumusețe și din interior pentru că e foarte important atitudinea prin care îți porți trăsăturile și atuurile tale ca femeie. Cursantele învață cum să fie din nou femei prin simpla relaxare pentru că noi am uitat să ne mai relaxăm ca femei și asta înseamnă feminitatea, bucuria, empatia, dragostea.”

Cursul de automachiaj cu o durată de 5 ore costă 500 de lei, iar prețul celui de 10 ore este de 1.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si