Close sidebar
Close sidebar

Curtea Europeana de Justitie a decis ca orele petrecute in drum spre munca sa fie considerate ore de lucru

Curtea Europeana de Justitie a aprobat legea care spune ca orele petrecute de angajati in drumul spre locul de munca sa fie considerate ore de lucru. La fel se considerea si timpul pierdut de angajat de in drumul dinspre serviciu spre casa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform reprezentantilor Curtii Europene de Justitie, aceasta decizie vine sa protejeze "sanatatea si siguranta" angajatilor.

O alta decizie luata este legata de concediul medical, asa ca, angajatii care se imbolnavesc in timpul concediului anual de odihna sa poata cere reprogramarea concediului de odihna.

In spatele acestor decizi sta cazul unui spaniol din Madrid, Francisco Pereda. El s-a imbolnavit chiar inainte de a intra in concediu, iar compania nu a dorit sa ii reprogrameze concediul de odihna. El a dat in judecata compania la care lucra si a castigat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In momentul de fata nu toata lumea priveste cu ochi buni aceasta decizie.

Ramane de vazut cum aceasta decizie a Curtii de Justitie Europene va fi implementata in viitor in statele membre UE, noteaza cei de la Ziarul Financiar.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI