Close sidebar
Close sidebar

Cutremur de 4.2 grade în zona seismică Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4.2 grade a avut loc la ora 19:08:20 (ora României), în zona seismică Vrancea. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului - INCDFP, acesta s-a produs la 127 de km adâncime.

Madalina Grigore,

Cutremur de 4,3 grade.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cutremurul sa produs la 83km E de Brasov, 92km S de Bacau, 103km NE de Ploiesti, 112km V de Galati, 115km NV de Braila, 153km N de Bucuresti, 172km SV de Iasi, 173km NE de Pitesti, de 1896 km. N de Ruse.

Din primele informații a fost vorba despre un cutremur de intensitate medie    cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter.

Citeste si: Cutremur extrem de puternic în sud-vestul Chinei. Cel puțin 7 morți

Două cutremure astăzi în zona seismică Vrancea

Tot duminică dimineață, la ora 07:41, un alt seism a avut loc în zona Vrancea, intensitatea lui fiind de 3,4 pe Richter, la o adâncime de 115, 3 km.

Citeste si: Două seisme în doar 15 minute pe o insulă din Grecia

Citeste si: Două seisme în doar 15 minute pe o insulă din Grecia

Cutremurul sa produs la 85km S de Bacau, 95km E de Brasov, 103km V de Galati, 108km NV de Braila, 113km NE de Ploiesti, 161km N de Bucuresti, 163km S de Iasi, 185km NE de Pitesti, 207km SV Chisinau, 207km de Sibiu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cutremur extrem de puternic în sud-vestul Chinei. Cel puțin 7 morți

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 s-a produs luni, 5 septembrie, într-o regiune muntoasă din vestul provinciei Sichuan, în sud-vestul Chinei, informează presa internațională.

Potrivit unui prim bilanț al autorităților chineze,  s-au înregistrat 7 victime  ale seismului, zeci de răniți, precum și pagube materiale. 

Cutremurul a avut loc luni,  la ora locală 12:52 (04:42 GMT) într-o regiune muntoasă din vestul provinciei Sichuan.

Epicentrul acestui cutremur de pământ a fost localizat în oraşul Luding la o adâncime de 16 kilometri, au precizat specialiştii chinezi.

Luding se află la o distanţă de aproximativ 180 de kilometri sud-vest de metropola Chengdu, capitala provinciei Sichuan.

Citeste si: Un vulcan a erupt în apropiere de Reykjavik, capitala Islandei

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI