Close sidebar
Close sidebar

Cutremur de ultim moment, în România. S-au înregistrat trei seisme într-o singură zi

Cutremure de ultim moment în România. În doar câteva ore, s-au înregistrat trei seisme.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

România a fost zguduită, vineri, 12 iunie. În doar câteva ore, țara noastră a fost lovită de trei seisme. Două dintre ele s-au produs în Vrancea, iar cel mai recent în Oltenia.

Țara noastră a mai înregistrat încă trei cutremure. Seismul s-a produs în Oltenia și a avut o magnitudine 2,3 pe scara Richter. Aceasta a avut loc la ora 11:59 de minute.

Cutremur de ultim moment, în România. S-au înregistrat trei seisme într-o singură zi

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că România a fost lovită în urmă cu doar câteva ore de două seisme ce s-au produs în zona Vrancea.

Primul dintre ele a avut loc imediat după miezul nopții, la ora 00:30, acesta având o magnitudine de 3,3 și s-a produs la adâncimea de 122 de km.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: ANAF: Persoanele înregistrate în Spaţiul Privat Virtual pot face plata obligaţiilor fiscale la buget direct cu cardul

Citeste si: SUA îşi reduc în continuare prezenţa militară în Irak ”în următoarele luni”, anunţă Washingtonul şi Bagdadul

Citeste si: Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Seismul a avut loc în apropierea următoarelor orașe: 63km NE de Ploiești, 63km E de Brașov, 116km N de București, 127km V de Brăila, 130km S de Bacău, 130km V de Galați, 136km NE de Pitești, 177km E de Sibiu, 180km N de Ruse, 212km SV de Iași.

Citeste si: Anunț important pentru români. Ce trebuie să știi dacă mergi în vacanță în Grecia sau Bulgaria?

La doar câteva ore distanță, mai exact la ora 03:59, tot în zona Vrancea a mai avut loc încă un seism cu aceeași magnitudine, 3,3 pe scara Richter, care s-a produs la adâncimea de 117 km în apropierea următoarelor orașe: 76km E de Brașov, 82km NE de Ploiești, 113km S de Bacău, 115km V de Brăila, 115km V de Galați, 132km N de București, 156km NE de Pitești, 190km E de Sibiu, 193km SV de Iași, 197km N de Ruse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI