Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 a avut loc, în această dimineață, în zona seismică Vrancea. Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului, acesta s-a produs la o adâncime de 142 de km. 

Citește și: Val de cutremure în Gorj. Localnicii sunt disperați

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55km NV de Buzău, 59km SE de Sfântu-Gheorghe, 60km E de Brașov, 68km V de Focșani, 68km NE de Ploiești, 96km NE de Târgoviște. 

Citește și: Cutremur cu magnitudinea de 7,1. Zona este una foarte populată

Val de cutremure în Gorj. Localnicii sunt disperați

Mai multe cutremure au avut loc în ultimele ore în județul Gorj, iar acest lucru i-a adus pe localnici în pragul disperării. Aceștia se tem de noi replici.  Cel mai mare ca magnitudine a avut loc sâmbătă,  la ora 10:06. Epicentrul este în zona unde s-au înregistrat deja peste 2.600 de replici din februarie și până în prezent. 

Citește și: Două cutremure s-au produs în Vrancea, noaptea trecută

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Localnicii sunt din nou speriați și se așteaptă și la alte replici. De altfel, ultimul cutremur mai puternic a avut loc în urmă cu o lună și a avut magnitudinea de 4,9. Ulterior au mai existat și alte replici, dar slabe.

Cutremurul de astăzi, cel de 3,4, s-a resimțit și la Târgu Jiu. Pe rețelele de socializare, oamenii povestesc că a fost scurt ca durată, dar a fost resimțit și a produs agitație în toată zona Gorjului. 

Citește și: Un cutremur cu magnitudinea de 6.5 a avut loc în vestul Argentinei

Cutremur cu magnitudinea de 7,1. Zona este una foarte populată

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 s-a produs, marți, în largul coastelor Indoneziei, într-o zonă destul de populată. Potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS), cutremurul s-a produs la o  adâncime mică, de aproximativ 16 kilometri.

Citește și: Cutremur în România, în această seară! Seismul a fost resimțit în mai multe orașe

Seismul a avut epicentrul la aproximativ 199 de kilometri sud de orașul Padang, potrivit Centrului Seismologic European-Mediteranean (EMSC). 

" Cutremurul a fost resimțit puternic, cu un șoc de aproximativ 30 de secunde", a spus Abdul Muhari, șeful Centrului de date și comunicare a informațiilor.

Citește și: Un cutremur cu magnitudinea de 6.5 a avut loc în vestul Argentinei

Citește și:  VIDEO- Satul din Banat devenit atracție turistică

Oamenii sunt evacuați  pentru a nu se apropia de zona mării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si