Close sidebar
Close sidebar

Cutremur in Vrancea! Este deja al zecelea din aceasta luna!

Un cutremur cu magnitudinea 2,6 s-a produs, duminica seara, in zona seismica Vrancea, fiind al zecelea inregistrat de la debutul lunii mai. Cutremurul s-a produs la ora 20.11, in judetul Vrancea.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un cutremur cu magnitudinea 2,6 s-a produs, duminica seara, in judetul Vrancea.

Cutrumurul s-a inregistrat la ora 20.11, la o adancime de 134 de kilometri.

Acesta este cel de-al zecelea cutremur inregistrat in zona seismica Vrancea de la debutul lunii mai. sase seisme s-au produs in judetul Vrancea, celelalte patru fiind in judetul Buzau.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Doar in 4 mai in judetul Buzau s-au produs doua cutremure cu magnitudinea 3, fiind cele mai mari inregistrate in aceasta luna.

Cel mai puternic cutremur de la inceputul acestui an s-a produs in 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 si s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), intorsura Buzaului (25 de kilometri, Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).

In 26 aprilie, a avut loc un nou cutremur, cu magnitudinea 3,5, in judetul Buzau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI