Close sidebar
Close sidebar

Cutremur in Vrancea! Nu trece o zi fara o noua miscare seismica!

Un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs in noaptea de duminica spre luni, in judetul Vrancea. Un alt seism, cu magnitudinea 3,9, a avut loc duminica dupa-amiaza, fiind cel mai puternic inregistrat in acest an.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, cutremurul cu magnitudinea 3,4 a avut loc la ora 01.56, la o adancime de 82,8 kilometri.

Un seism cu magnitudinea 3,9 s-a produs duminica, la ora 15.15, fiind cel mai puternic inregistrat de la inceputul acestui an. Sambata, in judetul Buzau au avut loc doua seisme cu magnitudinea 3,4, respectiv 2,6.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cel mai puternic cutremur inregistrat anul trecut s-a produs in 8 februarie, in Vrancea, si a avut magnitudinea 5, fiind resimtit si la Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI