Close sidebar
Close sidebar

Cutremurator! In ziua in care a nascut a aflat ca are cancer - Drama Cristinei, tanara de 23 de ani, din Pitesti

Cristina Manea, o tanara, perfect sanatoasa, de doar 23 de ani din cartierul Trivale din Piteşti, a adus pe lume o fetita, acum trei luni, şi la doar cateva ore a fost diagnosticata cu o boala crunta: cancer.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru ca familia a vrut sa o protejeze nu i-a spus inca acest lucru. Tanara se intreaba insa de ce, in loc sa ajunga acasa,  in camera plina cu jucarii pregatita pentru micuta ei acasa a fost tintuita saptamani intregi in salonul unui spital din Capitala, de ce i-a cazut parul, de ce dupa doua luni şi jumatate nu are forta sa işi tina copilul in brate.

La toate aceste intrebari, sotul şi rudele tinerei se chinuie sa gaseasca raspunsuri credibile. Cu totii amana momentul adevarului cu speranta ca vor strange banii necesari pentru a plati tratamentul despre care medicii spun ca ar depinde viata Cristinei. Şi e vorba de multi bani: pentru inceput, de 70 000 de euro.

" Sotia mea merita TOTUL! Pentru ea şi pentru fetita noastra o sa fac tot posibilul sa ramanem o familie. Nu vreau sa cred ca o boala nemiloasa o sa ne desparta!", aşa işi incepe Adi Manea, un tanar de doar 32 de ani, povestea.

Cu greu se poate abtine sa nu planga. Ochii ii sunt insa roşii, iar durerea ce il apasa se simte doar privindu-l. Trebuie sa vorbeasca. Nevoia de a strange bani il impinge sa spuna ce are pe suflet. işi spune povestea oricui ştie ca ii poate intinde o mana de ajutor. Are nevoie de bani pentru a ieşi invingator din lupta cu boala, o lupta nemiloasa, contracronometru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Acum un an, cand am cunoscut-o pe Cristina, totul era minunat. Dupa nici doua luni, vazand ce persoana frumoasa si deosebita e, am cerut-o de nevasta. A acceptat! Era foarte fericita. Eram tot ce isi dorea: un barbat care sa o iubeasca si cu care sa isi faca viata. La scurt timp, la sfasitul lunii decembrie, am aflat ca e insarcinata.

Era foarte multumita, implinita. Pe 28 mai 2017, am avut nunta. Era gravida in 5 luni si jumatate...", spune Adi Manea, sotul Cristinei.
 

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

Citeste mai mult aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI