“Eu am fost 5 luni plecat in care nu am stiut nimic ce s-a intamplat. Sunt dator cu aceasta poveste. Imi dai seama ca nu poti sa ignori elefantul. Sunt un om sincer si tot ce fac in viata asta imi asum. E o dovada de barbatie si sper ca fiul meu sa invete asta de la tatal lui. (…) Am venit acasa. Ma bucur ca mi-am gasit familia intacta.

Motivele pierderii nu ca nu le stiu, nici nu vreau sa le discut.

Sunt surprins placut ca pot sa imi vad de viata mea in liniste. Daca o sa lasi capra sa zica povestea lupul va fi personajul negativ. Fiecare isi ia alegerile pe care crede ca-l face fericit. Nu vreau sa mai dezgrop mortii.
Sunt genul de om care daca simte regret nu face. Am fost undeva unde exista o camera pe noi incontinuu asa ca tot ce era de se vazut s-a vazut. Nu cred ca are legatura cu ce s-a intamplat aoclo, ci mai degraba cu ce s-a intamplat acum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu sunt suparat, ba mai mult decat atat sunt fericit.

Viata mea s-a schimbat foarte tare. Este un lucru de neimaginat pentru un om normal. In Madrid s-a blocat check in-ul. Venisera toti sa faca poze. Strigau vulturii.

Vin oamenii la noi si ne spun ca copiii lor se uita la noi. Pentru copilul meu am fost model. Nu consider ca am fost cel mai bun tata din lume, dar sper ca pentru copilul meu sa fiu model”, a declarat Catalin Cazacu la WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si