Close sidebar
Close sidebar

"Daca o sa lasi capra sa zica povestea, lupul va fi personajul negativ!" Ce spune Catalin Cazacu despre despartirea de Ana, fosta lui iubita

Catalin Cazacu a facut marturisiri surprinzatoare la WOWbiz. Faimosul si-a deschis sufletul si a vorbit despre despartirea de fosta iubita, Ana. Potrivit motociclistului separarea a avut loc din cauza a ceea ce s-a intamplat in tara si nu din cauza comportamentului pe care el l-a avut la Exatlon.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Eu am fost 5 luni plecat in care nu am stiut nimic ce s-a intamplat. Sunt dator cu aceasta poveste. Imi dai seama ca nu poti sa ignori elefantul. Sunt un om sincer si tot ce fac in viata asta imi asum. E o dovada de barbatie si sper ca fiul meu sa invete asta de la tatal lui. (…) Am venit acasa. Ma bucur ca mi-am gasit familia intacta. Motivele pierderii nu ca nu le stiu, nici nu vreau sa le discut.

Sunt surprins placut ca pot sa imi vad de viata mea in liniste. Daca o sa lasi capra sa zica povestea lupul va fi personajul negativ. Fiecare isi ia alegerile pe care crede ca-l face fericit. Nu vreau sa mai dezgrop mortii.
Sunt genul de om care daca simte regret nu face.

Am fost undeva unde exista o camera pe noi incontinuu asa ca tot ce era de se vazut s-a vazut. Nu cred ca are legatura cu ce s-a intamplat aoclo, ci mai degraba cu ce s-a intamplat acum.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Nu sunt suparat, ba mai mult decat atat sunt fericit. Viata mea s-a schimbat foarte tare. Este un lucru de neimaginat pentru un om normal. In Madrid s-a blocat check in-ul.

Venisera toti sa faca poze. Strigau vulturii.

Vin oamenii la noi si ne spun ca copiii lor se uita la noi. Pentru copilul meu am fost model. Nu consider ca am fost cel mai bun tata din lume, dar sper ca pentru copilul meu sa fiu model”, a declarat Catalin Cazacu la WOWbiz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI