Close sidebar
Close sidebar

"Daca vrei sa mori poti sa pleci la drum acum". Viscolul a produs primele pagube in Constanta! Doua accidente rutiere au avut loc din cauza zapezii de pe carosabil

Viscolul a alungat primavara instalata prematur in unele regiuni. Vantul puternic a inchis porturile maritime, iar zapada asternuta pe sosele a provocat accidente rutiere. Chiar si intr-o astfel de zi, pe litoral, tot am gasit cativa turisti.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Probleme mari au fost in trafic din pricina viscolului.

Doua accidente rutiere au avut loc in prima partea a zilei, in judetul Constanta, din cauza vizibilitatii reduse si a carosabilului acoperit de zapada. Niciunul nu s-a soldat cu victime.

Iar la Techirghiol am susprins imaginea perfecta a indraznelii.

Acesti oameni au avut impresia ca pot strabate un drum pe camp, in plin cod calben. S-au inselat, caci fara ajutorul pompierilor nu ar mai fi iesit cu masina  de acolo.  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Si cei care au pornit la drum, de dimineata, pe Autostrada Soarelui au regretat alegerea facuta. Cum s-a circulat? Ascultati ce spune acest sofer.

- Foarte, foarte greu, se merge cu 60 de kilometri la ora, nu da nimeni cu nimic si aluneca foarte tare.
-Daca vrei sa mori poti sa pleci la drum acum. Eu am fost obligat sa plec.

Reprezentantii Regiei Judetene de Drumuri au trimis utilaje in teren, dar echipele au avut o misiune dificila si asta pentru ca, in Constanta, a nins ore intregi fara oprire.

Lucian Lungoci- sef regia Judeteana Drumuri Constanta: Se circula in conditii de iarna, se actioneaza cu 29 de utilaje pe drumurile judetene, dotate cu lama si se distribuie material antiderapanat, ninge incontinuu de la ora 5 dimineata, mai ales in zona de sud si vest a judetului, adica pe ruta Mangalia-Negru Voda- Cerchezu- Dobromir- Baneasa.

In Bucuresti, chiar daca zapada nu s-a asternut pe carosabil... s-a intervenit cu sare si nisip pe asflat uscat! Preventiv... probabil, s-au gandit si cei care au filmat aceste imagini si ni le-au trimis la redactie.
Caci... codul galben de ninsori si viscol a fost doar in 6 judete din sud-estul tarii.

Aceste tinere din Bucuresti au mers la mare pentru... zapada

Pasarile care s-au dat pe valuri precum niste surferi profesionisti au fost si ele o incantare pentru cei sositi pe faleza Cazinoului.

Insa comandantii de nave si oamenii de afaceri din port nu au impartasit bucuria tuistilor.
 
Zero grade celsius a fost temperatura inregistrata in Constanta, la amiaza, insa meteorologii spun ca episodul de iarna va tine pana maine dimineata.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI