Close sidebar
Close sidebar

Dacia recheamă în service peste 13.000 de automobile din România din cauza unor posibile probleme la airbag-uri

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dacia a anunţat că un număr de 13.303 de modele Logan II, Dokker şi Lodgy, din România, trebuie rechemate în service din cauza unor posibile probleme la airbag-uri, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Constructorul auto a anunţat că, în anumite situaţii, airbag-urile şofer la unele modele Logan II, Dokker şi Lodgy pot funcţiona necorespunzător.

"Dacia acordă o deosebită atenţie calităţii de fabricaţie a produselor sale şi, urmărind permanent evoluţia autovehiculelor fabricate, a identificat faptul că în situaţii excepţionale, în care este necesară declanşarea airbag-ului şofer, există riscul ca acesta să funcţioneze în mod necorespunzător", se arată în anunţ.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Numărul automobilelor din România, care vor fi rechemate în service, este de 13.303.

Compania va schimba airbag-urile şofer în cazul acestora, durata operaţiunii fiind estimată la 50 minute, iar costul va fi suportat integral de Dacia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI