Close sidebar
Close sidebar

Dacian Ciolos: Din toamna, fiecare cetatean isi va putea plati taxele si impozitele online

Premierul Romaniei a anuntat marti ca din toamna, fiecare cetean isi va putea plati online cu cardul, prin programul Ghiseul.ro, toate taxele, impozitele si contributiile datorate la bugetul de stat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

"Din toamna, fiecare cetatean isi va putea plati online taxele si impozitele. Anuntul pentru achizitionarea serviciilor bancare privind platile online cu cardul a fost lansat astazi in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice), un pas important pe directia debirocratizarii si a simplificarii relatiei dintre contribuabili si administratie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Intre timp, plata cu cardul este functionala la ghiseele ANAF din 9 judete iar ministrul finantelor publice, Anca Dragu va fi prezenta joi la Timisoara pentru a prezenta informatii privind extinderea in tara a platii cu cardul in sediile ANAF", a scris marti seara premierul Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Guvernul Ciolos isi continua astfel drumul spre "o administratie publica moderna si prietenoasa cu oamenii", a mai spus premierul, potrivit hotnews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI