A fost unul dintre bogatii Romaniei. Vila in care locuia se invartea dupa soare si toata lumea credea ca Dan Adamescu se scalda in lux.
Si totusi altul este adevarul. In ultima vreme, omul de afaceri a trait sub semnul chibzuintei. In dormitorul cu tavan aurit si pat capitonat cu piele fina, troneaza, langa fotoliile de plus fin, un lighean pentru zilele ploioase.

O vila cu istorie, caci in ea au locuit, deopotriva, prim- ministru Gheorghe Maurer, dar si o satra de romi, pana sa fie transformata in caminul familiei Adamescu.

Acum, insa...mobilierul scump si tapetul fin se degradeaza din cauza infiltratiilor.

"Intra apa, trebuie decopertat in jurul casei cel putin 1 metru si jumatate"

"In aceasta vila somptuoasa si-au trait povestea de dragoste carmen si dan adamescu. moartea omului de afaceri aduce insa scandal in familia acestuia. judecatorii vor fi cei care vor stabili cum se va imparti aceasta vila care valoreaza nu mai putin de cinci milioanhe de euro"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Doamna Adamescu regreta foarte mult decesul va dati seama"

Si relatia dintre sotia lui Dan Adamescu si fiul acestuia, Alexander, s-a degradat. Moartea milionarului i-a transformat in dusmani. Vila luxoasa apartine unei firme detinute de omul de afaceri. Avocatii fiului si nevestei se cearta acum pe bunuri!

"Noi suntem transparenti, nu facem o chestie ilegala, avem acte avem documenter, daca eram hoti, veneam noaptea"

Nu doar imobilul valoreaza milioane de euro. Cuplul  Adamescu a colectionat de-a lungul vremii obiecte de arta, bijuterii si mobilier scump.

AVOCAT CATALIN GALAN: "practic bunuri care valoreaza cel putin 3 milioane de euro, aflate in acest imobil au fost sustrase rand pe rand tablouri, mobilier clasic lucruri f importante dobandite de soti in timpu casatoriei"

Moartea omului de afaceri seamana razboi intre mostenitori. Avocatii celor doua parti se bat in acuzatii grave.

AVOCAT CARMEN ADAMESCU: "o sa depunem o plangere penala fie pt tentativa de sustragere a bunurilor sau furt"

ALEXANDER ADAMESCU: "dupa cum ati observat politia a sosit in urma cu cateva minute. situatia este urmatoarea: imobilul e proprietatea unei societati, inainte de casatorie, toate bunurile, in special cele toate bunurile care au fost incarcate sunt ale societatii, nici vorba de furt"

Sotia si fiul lui Adamescu se vor vedea in instanta. Iar scandalul este abia la inceput. Cel mai probabil, doar judecatorii vor reusi sa faca pace intre mostenitorii milionarului.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si