Close sidebar
Close sidebar

Dan Ciotoi a ajuns din nou pe patul de spital! Care este starea de sănătate a artistului

Unul dintre cei mai iubiți artiși de muzică lăutărească a fost internat de urgență! Dan Ciotoi a suferit deja două intervenţii chirurgicale.

Stefania Pavel,

Dan Ciotoi a ajuns din nou la spital.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dan Ciotoi, liderul formației Generic a ajuns din nou la spital! Chiar acesta și-a anunțat fanii pe pagina de Facebook că a fost internat în spital.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Dan Ciotoi?

El s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate, pe care le-a dezvăluit acum câțiva ani. Într-un interviu pentru Antena Stars, artistul a mărturisit că a suferit din cauza supărărilor, în special după despărțirea de soția sa, pe care o înșelase. Atunci a suferit și două intervenții chirurgicale, după care Dan Ciotoi a spus că se simte bine.

Așadar, joi, îndrăgitul artist nu a menționat exact de ce merge la spital, însă a ținut să menționeze că nu va putea răspunde la telefon pentru o perioadă de timp.

"În "Concediu De Odihnă"! La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea. Sper să ne revedem curând. Vă doresc #sănătate tuturor. Ps. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon!  Luați legătura cu Liviu, Liviu Ciotoi, fiul meu cel mare!",  a scris Dan Ciotoi pe pagina de Faceook.

Dan Ciotoi și-a anunțat fanii că pentru o perioadă nu va răspunde la telefon pentru că va merge la spital.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: O fetiță de 2 ani a murit după ce a luat un virus mortal de la porumbei

Îndrăgitul artist, acum cinci ani de zile a fost și suspect de cancer la nivelul mandibulei, însă total a decurs fără complicații. 

”Când m-am operat era și atunci, dar era foarte mică, aici în partea dreaptă și nu i s-a dat importanță, dar domnul doctor când m-a operat aici au analizat mai mult și partea asta, au vrut să o rezulte atunci, după s-au răzgândit.

Au mai găsit una micuță tot pe partea asta și au reparat-o și pe aia(...) Tot benignă”,  a mărturisit Dan Ciotoi în cadrul emisiunii Teo Show.

Câți bani cere artistul trupei Generic pentru a cânta la un eveniment?

Dan Ciotoi, în vârstă de 67 de ani a susținut că el și-a păstrat tariful. Așadar, o cântare pornește de la 2.500 de euro și poate crește în funcție de cerințe, dar și de orele pentru care este solicitat.

Artistul Dan Ciotoi a anunțat pe pagina lui de Facebook că va merge la spital pentru o perioadă.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Medicul care a fost de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a murit după ore întregi de agonie a fost dat afară

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cu toate astea, artistul a spus că el preferă să cânte în România.

„Nu prea ținem să ieșim afară. Mai degrabă, preferăm să cântăm acasă, aici, în țară. Nu contează că e în sud, în zona Moldovei, sau în cea a Bihorului, cum avem chiar la început de iulie. Afară e mai mult de mers, iar nouă ne place la noi!”,  a declarat el pentru impact.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI