Close sidebar
Close sidebar

Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, a fost operat de urgenta

Dan Ciotoi (61 ani), solistul formatiei Generic, a ajuns de urgenta pe mana medicilor care i-au pus un diagnostic cumplit: este suspect de cancer.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artistului i-a fost descoperita în tumora la parotida şi trebuie sa se opereze urgent. Dan Ciotoi a ajuns azi la spital, pentru investigatii amanuntite. Artistul şi-a amanat proiectele pentru urmatoare perioada şi urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Pana maine nu ştiu, trebuie sa primesc ecografiile. În prima faza, au spus ca e de natura benigna, ca e foarte bine conturat. Glanda parotida, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat.

Sunt suspect de cancer. În timpul operatiei se ia proba şi apoi se afla natura cancerului.

Nu am simtit nimic, nu e dureros. Am simtit ceva care a crescut treptat de un an şi am fost sa-mi fac control. Nu am nimic altceva", a spus Dan Ciotoi pentru Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI